Teoricieni Alfred Cako ka reaguar lidhur me rritjen e çmimit të karburantit. “Nuk keni pare gje akoma! Si do t’ju dukej pershembull 1 liter = 30 € pas 1 viti?! Po 40€?”, paralajmëron Cako në Facebook.

Advertisements

Postimi i Cakos:

U merzitet? Talleshin qeveritaret me mua dhe disa trushpelare?! Joooo, mos u merzitni, jemi shume mire sot.

Advertisements

Nuk keni pare gje akoma! Si do t’ju dukej pershembull 1 liter = 30 € pas 1 viti?! Po 40€?!