Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Meksikë, ku 9 persona kanë humbur jetën si pasojë e një sulmi me a rmë që ka ndodhur në një f uneral.

Sipas raportimeve të medieve,ngjarja e rëndë ka ndodhur në Ciudad Juarez , në Meksikën veriore , ku ka ndodhur një sul m ndaj të afërmve të një të v rari teksa ata po i jepnin lamtumirën e fundit.

Advertisements

Autorët kanë q ëlluar në banesën e vikt imës ku humbën jetën tre persona, më pas

kanë q ëlluar në tempullin ku u transferua trupi i pajetë, duke lënë të vde kur dhe gjashtë persona të tjerë. Në mesin e viktimave është edhe një fëmijë, ndërsa dy të tjerë janë pl agosur nga të shtënat.