Teksa kanë qenë duke folur mbrëmjen e djeshme në lidhje me bosët e krimit në vendin tonë, dhe mënyrën si ata trajtohen në burgje dhe jo vetëm, gazetari Artan Hoxha ka treguar një histori interesante.

Ai ka folur për një të burgosur VIP i cili ka ndërruar 4 psikologe, dhe në fund të takimeve me të, 2 prej tyre kanë mbetur shtatzënë.

Advertisements

Hoxha thotë se ky është një rast skandaloz, se si personat që kanë detyra të rëndësishme, bëhen palë me të dënuarit.

“Njëri nga këta bosët e grupeve kriminale, ndodhej në burg, kishte kërkuar psikologe, dhe unë mbaj mend se atyre iu ndryshuan nja 4 psikologe, 2 prej tyre mbetën shtatzënë. Nuk e vazhduam si histori se do të bëhej skandal. Ja çonin psikologet në burg, dhe ai i korruptonte, se para kishte”, tregoi Hoxha.

Gazetari nuk dha emër se kush ishte i dënuari që ishte përfshirë në një histori të tillë.

Advertisements