Ditën e nesërme është festa e Shën Valentinit, apo siç njihet gjerësisht si festa e të dashuruarve. Duke qenë një ditë e shënuar, shumë çifte nisin nga përgatitjet dhe angazhimet që kjo ditë të kalojë sa më bukur dhe të ofrojë momente të veçanta dhe të paharrueshme.

Por me sa duket jo për të gjithë çiftet gjërat shkojnë “vaj” dhe ashtu siç duhet.

Advertisements

Ditën e sotme një qytetar ka qenë dëshmitar i një përpl asjeje mes një çifti në Tiranë dhe ka filmuar një pjesë të mirë të asaj që ndodhi mes tyre. Qytetari shton se vendosi të filmonte dhe ta dërgonte në redaksinë tonë videon meqë jemi në prag të festës së Shën Valentinit, për të shërbyer edhe si një lloj ndërgjegjësimi për shuarjen e konflikteve.

Nuk dihet saktësisht lidhja mes çiftit dhe shkaku i sherrit, por nga pamjet vihet re se gruaja është shumë e irrituar dhe herë pas here i drejtohet burrit edhe me fjalë banale. “Po të them ik re! O zagar, me ç’a je tu fol ti me ku*vën që ke në shpi? Mos u tall më me mu. Ju q*fsha robt”- dëgjohet ndër të tjera duke thënë ajo.

Advertisements