Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Paundit Britanik. Ndërkohë Dollari dhe Franga Zvicerane kanë shënuar rritje.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Advertisements

Dollari: Blihet 107.7 Shitet 108.5

Euro: Blihet 120.7 Shitet 121.3

Paundi Britanik : Blihet 144.2 Shitet 145.3

Advertisements

Franga Zvicerane: Blihet 115.5 Shitet 116.3