Kjo është 29-vjeçarja, Kristina-Klaudia Maniataki, nëna e 7-vjeçarit, e cila akuzohet se në bashkëpunim me partnerin e saj polak v rau dhe fshehu eshtrat e fëmijës në një kuti veglash, të cilën polaku v rasës e mbante me vete për 5 vite me radhë, për të mos e zbuluar policia.

Pas arrestimit, 29-vjeçarja nga Kypseli i Athinës, ka rrëfyer në komisariat se në momentin kur i dashuri i saj i huaj po i mbyllte gojën të birit me shirit izolues, ajo luante lojëra elektronike në kompjuter.

Advertisements

Kur fëmija dha shpirt i dashuri i saj polak i tha: “Do ta rregulloj unë këtë gjë” dhe e bëri në mënyrën më mak abre të mundshme, duke fshehur trupin e pajetë në tarracën e shtëpisë në një kasë betoni, dhe më pas vendosi esht rat e fëmijës në kutinë e veglave të punës.

Mediet greke raportojnë se i dashuri polak i nënës 29-vjeçare ditën e kri mit mak abër ndërtoi një kasë prej betoni ku futi t rupin e pajetë të vik timës.

Advertisements

Kur dyshja ndërroi shtëpi polaku vendosi eshtrat e fëmijës fatkeq në kutinë e veglave të punës, të cilën e merrte me vete kur shkonte në punë, për të mos e zbuluar policia.

Ditën e v ra sjes tr agjike partneri i nënës së 7-vjeçarit (Andreas është emri i vogëlushit fatkeq) e ka nd ëshkuar atë duke e lënë në këmbë dhe pa ushqim për orë të tëra. Por në momentin kur fëmija reagoi duke folur, partneri mo stër i mbylli gojën me shirit izolues dhe e la të qëndronte në këmbë.

Siç thotë autori, kur ai me nënën e fëmijës shkuan me vonë të shihnin fëmijën, ky i fundit nuk merrte frymë. Nëna e fëmijës ishte prezente në të gjithë skenën e vr asjes, por nuk bëri asgjë për të shpëtuar të birin.