Xheisara, ish banorja e Big Brother VIP ka pranuar se ajo është tradhëtuar pas një marrëdhënie të gjatë ndërsa nuk tregoi nëse është e dashuruar apo jo. Ajo ka thënë me shaka se burrin e ardhshëm do ta zhdëp në dru që e la vetëm gjithë këto vite.

Xheisara: Një Zot e di çfarë kam për ti bërë burrit tim të ardhshëm. Do ta zhdëp në dru që më la vetëm gjithë këto vite.

Advertisements

Unë çdo ditë e kam 14 shkurt. Xheisara di të dashurojë dhe dashuron shumë fort, por vërtet stepem se nuk njoh kufi.

Nuk jam as toksike, as posesive, thjesht jam njeri që dua shumë.

Në jetën time time nuk kam tradhtuar kurrë, por jam tradhtuar. Është ndjesi e tmerrshme. Nga momenti që kam dyshuar, kam bërë hulumtimet e mia.

Advertisements

Nuk jam tip që pyes dhe nuk dua t’ja di se çfarë ke bërë më parë. Të jap besim dhe ta marr deri në pikën që nuk duket e besueshme.

Nuk bëhem fort kollaj xheloze se them që ka fat që më ka mua, por në momentin që kam dyshuar se diçka po ndodhte, i kam bërë vetëm një paralajmërim, nëse kjo po ndodh, mos më dil para e vazhdoi.