Ka ndërruar jetë shkrimtarja e njohur Eglantina Mandija. Shkrimtarja jetonte prej vitesh në Kanada.

“Humbje e madhe per komunitetin shqiptar ne Kanada- ngjitet drejt Parajses shpirti i shkrimtares se nderuar Eglantina Mandija. Ngushellime familjes dhe komunitetit shqiptar per kete humbje te nje intelektualeje te shquar. I qofte dheu i lehte dhe lendina e gjelbër”, shkruan një e afërme e saj.

Advertisements