Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rritje e Dollarit, Euros, Paundit Britanik dhe Frangës Zvicerane.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Advertisements

Dollari: Blihet 106.8 Shitet 107.6

Euro: Blihet 121 Shitet 121.6

Paundi Britanik : Blihet 144 Shitet 151.1

Advertisements

Franga Zvicerane: Blihet 115 Shitet 116