Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Paundit Britanik. Ndërkohë Dollari dhe Franga Zvicerane kanë shënuar rritje.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Advertisements

Dollari: Blihet 107.3 Shitet 108.2

Euro: Blihet 121 Shitet 121.6

Paundi Britanik : Blihet 144.3 Shitet 145.3

Advertisements

Franga Zvicerane: Blihet 116.1 Shitet 116.9