Një histori e pazakontë pasditen e sotme në emisionin “Shihemi në gjyq”.

Një çift i ri kanë ardhur për t’u përballur së bashku, ku bashkëshorti ka sjellë gruan në emision.

Advertisements

Ai tha se e ka marrë gruan me një fëmijë, por ish-burri nuk i le rehat.

Ai e merr vazhdimisht në celular ish-gruan dhe i thotë që t’ia hapë edhe po qe në banjo.

Advertisements

Kjo gjë nuk i pëlqen burrit aktual të të resë, i cili i thotë se e do larg nga familja e tij.

Ai u shpreh se nuk e pengon babain ta takojë djalin, por ta lërë të qetë atë dhe bashkëshorten e tij.