Einxhel dhe Donaldi janë përplasur sërish me njëri-tjetrin spektaklin e sotëm.

Arsyeja ka qenë eksperienca e punës jashtë shtëpisë së Big Brother VIP dhe heqja nga puna prej Donaldit dhe Romeos.

Advertisements

Einxhel: Juve më hoqët nga puna, kur unë bëra aksident, se s’kishit as lek të më paguanit dhe as më paguajtët, kam dokumentet, të gjitha. Mos të tregojë Donaldi historitë e mia.

Donald: Unë kam pasur një bashkëpunim dhe më ka rezultuar se ka qenë një gabim zgjedhja e saj, se historitë kanë qenë të ngjashme.

Unë kam disiplinë pune.

Advertisements

Einxhel: Ti ke zero disiplinë pune.

Donald: Einxhel ishte një njeri jo korrekt, një ditë të bukur pune pasi kjo u bë se nuk vinte nga hiçi, ajo rrinte shumë natën dhe thoshte si t’ja bëj unë që mos të jem në mëngjes. Më pas më dërgoi një foto pasqyre të thyer duke më thënë se kishte bërë a ksident.

Einxhel: Po gënjen