Ditën e djeshme në “Për’puthen” u transmetua takimi mes Efit dhe Mevlanit.

Gjatë këtij takimi u duk sikur në një moment u përmend Mikela.

Advertisements

Ishte Shaba, ai që përmendi takimin me Mikelën duke thënë se nuk do të ketë pranë vetes një vajzë që e sheh vetëm për mar rëdhënie.

Pas dëgjoi këto fjalë drejtuar për të, Mikela e revoltuar kërkoi shpjegim, ndërsa Mevlani dhe Efi këmbëngulën se deklarata nuk ishte e tillë, por u keqkuptua për shkak të prerjes së disa momenteve nga biseda.

“Ti je çapkënë dhe merr fl akë shpejt dhe më pëlqen për këtë tipin që ke. Dhe unë i thashë Efit mos u bëj si tipi i Mikelës që merr fl akë”, i tha ai Mikelës.

Advertisements

Biseda:

Mikela: Mos i bjer nga Kina kot, thuaje troç.

Mevlani: Nuk është ashtu.

Mikela: Dua një përgjigje. Ti po më thua që je vajzë që e dua vetëm për mar rëdhënie.

Mevlani: Thash që kemi pëlqime në mënyrë shoqërore dhe nuk mund ta pëlqej një njeri, të dal në takim me atë kot, thash si do ta doja një njeri vetëm për mar rëdhënie.

Mikela: Si mund të thuash nuk dua një njeri që e shoh vetëm për mar rëdhënie?

Mevlani: Nuk është ashtu si thua ti, është prerë…

Efi: E kishte fjalën për mar rëdhënie në tërësi si njeri. Jam shumë e sigurt, sepse isha në takim. E di shumë mirë se çfarë po flas. Mos u kap dhe mos u keqkupto.

Mevlani: Nuk flas unë në atë lloj mënyre, aq më tepër që ti e di mirë se ne kemi veç afrimitet shoqëror bashkë. Si ti, si edhe unë.

Më pas duket se çdo gjë u sqarua mes tyre.