Një debat mes dy zonjave është regjistruar së fundmi në Belsh. Ato janë konfliktuar për bashkëshortin e njërës prej tyre.

Sipas gruas që qëndron në këmbë, tjetra ka shkuar me burrin e saj për 17 vite. Mes tyre nuk mungojnë edhe ofendimet. Madje, gruaja, e cila kërkon llogari e godet me shuplakë zonjën që është ulur.

Advertisements

Në një moment të dytë, gruaja bërtet me të madhe që ta dëgjojnë të gjithë tradhëtinë e bërë.

Videoja është filmuar nga dy vazja të cilat ishin shumë afër konfliktit. Tradhëtia është një nga problemet kryesore në çift dhe reagimet e tilla janë të pritshme.

Debati ka ndodhur në qendër të Belshit, në zonën ku janë ndërtuar disa hapësira druri brenda në liqen.

Advertisements

Për më tepër ndiqni videon: