Një tjetër episod ndodhi mbrëmjen e kaluar në Big Brother.

Finalistët takuan disa prej ish-banorëve të cilët janë futur në shtëpi dhe kanë darkuar së bashku.

Advertisements

Këngëtarja Big Mama e cila njihet për karakterin e saj karizmatik dhe humorin, e tregoi që në hyrje se kishte një mall të madh për Beniadën.

Kjo e fundit gjithashtu dukej e lumtur nën shoqërinë e Big Mamës, pasi gjatë gjithë kohës qëndroi e shoqëruar me të.

Në një moment madje dy vajzat shkëmbyen puthje në buzë, në shenjë të dashurisë dhe miqësisë që kanë me njëra-tjetrën.

Advertisements