Prezantuesi grek Giorgos Marions është zhdukur në mënyrë misterioze duke shkaktuar jo pak panik tek familjarët dhe miqtë e tij.

Emisione të shumta në shtetin fqinj po i dedikohen humbjes së moderatorit, duke marrë dëshmi nga më të ndryshmet që mund të çojnë në gjetjen e tij. Në emisionin ‘Pamë Danai’ ka folur këngëtarja Polina, e cila është shprehur se Marions i mungon shumë e se nuk ka asnjë kontakt me të.

Advertisements

“U bashkua me ekipin e Giannis Parios dhe filluam një turne. Shkuam në Amerikë dhe në Shqipëri. Në vitin 1978 ai ishte artisti i dytë i madh grek që kaloi kufirin. Giannis Parios është krijesa më bujare që kam takuar ndonjëherë. Është si të kesh një fëmijë 10 vjeç. Ai luan, ngacmon, bën skandale. Fakti që George Marino ka humbur është një zgjedhje personale dhe ne duhet ta respektojmë atë. Ai nuk është një person që zhduket kështu. Ka qenë gjithmonë i shoqërueshëm”, është shprehur këngëtarja.

Po ashtu dëshmi të tjera të personave të afërm të tij janë dhënë në emisione të ndryshme. Konstantinos Danikas u shfaq pak muaj më parë në emisionin Mëngjesi duke sqaruar arsyet pse ai beson se prezantuesi është zhdukur nga qendra e vëmendjes.

“Për shkak të bashkëpunimit me babain tim – i cili është dirigjenti i njohur Nikos Danikas –, George Marinos më pagëzoi. Nuk kemi çfarë të bëjmë, as unë dhe as familja ime. Mendoj se George Marinos qëllimisht dëshiron të qëndrojë në zemër të botës si George Marino që njohim, showman, këngëtar, aktor. Ndoshta për këtë arsye ka humbur. Nuk e di nëse është mirë, nëse ndodh diçka, askush nuk e di.

Advertisements

Të paktën nga rrethi im askush nuk e di. E kam parë për herë të fundit në një shfaqje shumë e shumë vite më parë. Si fëmijë e kam jetuar shumë, por që në një moshë të caktuar nuk kemi pasur asnjë lidhje. E admiroj, më frymëzoi për punën time, por deri tani marrëdhënie formale kemi pari”, tha Danikas.