Pas një muaj qëndrimi në shtëpinë e Big Brother VIP, Tani ka qenë banori më pak i votuar sonte.

Në një ballafaqim me Donaldin, publiku kishte zgjedhur që Tani të ishte i eleminuari i radhës nga ky format

Advertisements

Tani ishte njëri nga banorët e fundit që është futur në shtëpinë e Big Brother VIP, dhe arriti që nga pesë banorët të qëndrojë deri tani në lojë.