Sonte është puntata e radhës e “Big Brother me ç’rast pritet të ketë edhe eliminim të njërit nga banorëve të shtëpisë.

Të nominuar për ta lënë sonte shtëpinë janë Donaldi dhe Tani.

Advertisements

E përgatitjen e valixhes tashmë veçse e ka filluar aktori Donald Veshaj.

“Do të më ndihmosh t’i bëjë valixhet gati”, i drejtohet Ilirit ku ky i fundit nuk bëri ndonjë reagim.

Në vazhdim, Donaldi shton se nëse Iliri do i përgatiste valixhet atij do ta bënte duke vallëzuar dhe kënduar.

Advertisements

VIDEO