Historitë e dhu nës ndaj grave nuk kanë fund. Ato shpesh here përfundojnë fatale, pasi gruaja arrin deri aty sa ek zekutohet nga dora e bashkëshortit. Sa e sa fëmijë kanë mbetur në mëshirë të fatit, pasi babai i tyre ka vr arë nënën.

Të tilla histori jo vetëm shkatërrojnë brezat, por mbeten një traumë e përjetshme që kurrë nuk zhduket. E tillë është historia ditën e sotme, ku një tjetër grua rrëfen vuajtjet dhe dhu nën e një marrëdhënie, që edhe pse ka përfunduar, vazhdon të jetë k ërcënim për të.

Advertisements

Gruaja kërkoi ndihmën e emisionit me “Zemër të Hapur”, pasi sipas saj, kë rcënohet dhe përndiqet, edhe pse i ka dhënë fund bashkëjetesës.Por, nga ana tjetër, kjo është një histori çifti ndryshe, pasi edhe vetë burri, bashkëjetuesi, ka deklaruar dhe ka shprehur në media se është i pafajshëm.

35-vjeçarja nga Tirana rrëfeu në emisionin me “Zemër të Hapur” të gazetares Evis Ahmeti se ndihet e t merruar për vetë faktin se ajo pohon që ai shprehet se do ta djegë me benzinë.

35 vjeçarja: Jam dh unuar prej 7 vitesh, unë atë e kam njohur kur punoja kamariere aty u njohëm.Por ai më premtoi se do sillej mirë me mua, pasi kishte pasur një martesë të mëparshme me të cilën ishte divorcuar për shkak të dh unës që kishte ushtruar. Por edhe unë rashë në dashuri dhe mendoja se mos ndryshonte, ai ka goditur edhe ish gruan e tij me 3 th ika sepse nuk i lejoi të takonte fëmijën. Unë kam humbur 4 shtatzëni për shkak të dh unës që ai më dhu nonte.

Advertisements

Më ka shfrytëzuar nga ana ekonomike dhe më ka zhveshur la ku riq duke më nxjerr në rrugë. Qëndrova jashtë portës la kuriq ishte ora 2 e natës, më ka mbyllur në bodrum, ai më ka mas akruar. Ky më ka dh unuar b arbarisht, ai më kër cënonte që do të v ras njerëzit dhe ua thoshte edhe në telefon.

Ky është person i rrezikshëm, njeri problematik. Edhe pse më dhu nonte unë mendoja që do ndryshonte dhe e falja nga dita në ditë.

Ai pinte alk ool dhe vetëm më dh unonte. Ai pasi më kishte dhu nuar thoshte “Ç’bëra unë që të qëllova” Unë dua të më mbroni pasi jam e rrezikuar nga jeta për shkak se ai ka dal tashmë nga bu rgu. Ju lutem më ndihmoni sepse kam frikë, kam shumë t merr nga ai person, pasi ai thotë që do më djegë me benzinë.