Del foto e Prek Tonaj, 46-vjeç që u ek zekutua mbrëmjen e sotme me br e shëri ka lla shnikovi.

Mësohet se një person i ma skuar ka që lluar me br eshëri aut omatiku ndaj tij duke e lënë të vd ekur në vend në qendër të fshatit Grudë, Shkodër.

Advertisements

46-vjeçari rezulton i skeduar nga policia. Tonaj punonte si punonjës ujësjellësi.

Ai është vënë në pr anga në vitin 2011 bashkë me dy persona të tjerë pasi tentuan të kryenin një vr asje për motive ha kmarrjeje.

Në vendngjarje ka shkuar grupi hetimor që po punon për zbardhjen e rrethanave të kri mit, identifikimin dhe kapjen e autorit/ve.

Advertisements