Konspiracionisti, Alfred Cako njihet për deklaratat shpesh herë të pabesueshme dhe t ronditëse.

Së fundi ai ka deklaruar se sipas tij ish-presidenti, Donal Trump është ndërruar këto ditë dhe këtë ai e lidh me një foto.

Advertisements

“Është ndërruar dhe Donald Trump këto ditë. Tani do fillojnë njerëzit të bëjnë komente, por Trumpi është shkurtuar 9 cm, ka dalë një Trump i ri, dhe formën e dhëmbëve e ka pak te ndryshme.

Në një dalje që ka bërë me një politikan republikan Trump rezultonte më i shkurtër se ai kur dihet publikisht që trump është 1.90 i gjatë. Është zhdukur Trumpi real. Ka disa dalje që po fillon të paraqitet ky i shkurtri”, tha Cako për Top Channel.

Advertisements