Produksioni dhe ‘Vëllai i Madh’ dhanë vendimin që banorja Einxhel Shkira të nisë garën dhe të rikthehet në shtëpi. Moderatorja ka mbërritur në shtëpi dhe iu ka treguar banorëve të tjerë eksperiencën e saj.

Mirëpo nuk ka mbaruar me kaq. Einxhel ka shkelur edhe një nga rregullat e produksionit duke dhënë informacion brenda BBV. Ajo i thotë Tan Bramës se nuk është nominuar për të dalë por për të preferuar.

Advertisements

Shikoni videon e mëposhtme: