Hyrja e Laureta Zybës në “Përputhen” u shoqërua me shumë debat.

Ndjekësit kishin të freskët arrestimin e saj si e afërt e grupit kr iminal të Mario Millosheviq.

Advertisements

Por, kjo s’duket të ketë qenë ngjarja e vetme interesante nga e kaluara.

Me gjasë, Laureta për një kohë ka qenë e dashura e Vali Corleones, e madje ka pasur edhe një tatuazh me emrin e tij në pjesën e qafës, raporton prive.

Advertisements

Fotografitë dhe shkrimet po qarkullojnë në Instagram dhe TikTok.