Pas puthjes me Anën, një d ebat i ashpër ka nisur mes Edit dhe Erionit për shkak të një batute.

Gati patën përp lasje fizike dhe Ana u ndje keq sa shpë rtheu në lot. Edi u përpoq ta qetësonte ndërsa komentohej në studio çfarë ndodhi.

Advertisements

Edi: Ishalla ishte pjesë e publicitetit dhe ishte një batutë që e lë shova unë. Nuk ka të bëjë me puthjen.

Erioni: Batutë ka qenë. Ishte pauzë dhe tha Nikita diçka për gocat. Thashë a ka mundësi të shkosh në banjë dhe tha Erioni duke thënë nuk ke pse të shkosh cdo 2-3 minuta në banjë.

Komenti i Arjanit bëri që ajo dhe Edi të dilnin nga studio, ndërsa Erioni sqaroi se si qëndron e vërteta dhe theksoi se nuk bën she rr për asnjë femër.

Advertisements

Arjani: Qaj Ana, shpë rthe, se ti e bëre këtë, ti e ke fajin se gati do ishin v r arë.

Erioni: Nuk e njeh historinë time me Edin se kemi pasur një përballje para shumë vitesh. Nuk përlahem për një femër. Po flet shumë gabim.