Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Paundit Britanik. Ndërkohë Dollari dhe Franga Zvicerane kanë shënuar rritje.
Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari: Blihet 108 Shitet 108.7

Advertisements

Euro: Blihet 120.6 Shitet 121.2

Paundi Britanik : Blihet 144.2 Shitet 145.3

Franga Zvicerane: Blihet 115.7 Shitet 116.6

Advertisements