Dagz dhe Einxhel po shijojnë secilin moment së bashku. Ata tashmë po e ndajnë edhe shtratin bashkë. E tash kur është afruar e martja dhe të dy janë në nominime ata po i shprehin dëshirat njëri tjetrit.

Advertisements

Einxhel i ka treguar të gjitha planet që ajo do të bëj pasi të dal nga shtëpia e Big Brother VIP.

Ajo rrëfeu se do të takoj shoqërinë, familjarët të gjithë të dashurit e saj dhe më pas do të mbyllet me Dagz=in.

Advertisements

Këto ata i kanë diskutuar nën zë derisa ishin krah njëri tjetrit në shtrat.

Dagz-i dhe Einxheli kanë shkëmbyer shumë puthje pasionante brenda shtëpisë.