Personi që shihni në foto është 40-vjeçari shqiptar, i cili arriti të joshte një 14-vjeçare në Athinë dhe ta çonte në hotel, ku dyshohet se kanë kryer dhe marrëdhënie sek suale.

Ka qenë nëna e 14-vjeçares, ajo që bëri de noncimin në polici, pasi vajza kishte dalë nga shtëpia me miken e saj dhe më pas nuk ishte kthyer.

Advertisements

Mediat greke shkruajnë se 40-vjeçari e kishte marrë me qira dhomën e hotelit me një emër tjetër, ndërsa vetë autori, baba i dy fëmijëve të mitur, mohon të ketë kryer marrëdhënie se ksuale me vajzën e mitur duke thënë se donte ta ndihmonte dhe se ishte shumë vonë dhe nuk kishte mjet transporti që ta dërgonte në shtëpinë e saj.

Oficerët e NënDrejtorisë për Mbrojtjen e të Miturve të Sigurimit të Atikës janë në pritje të rezultateve nga laboratorët e Mjekësisë Ligjore të Policisë Helenike në këqyrjen e celularit për të parë nëse përveç nxënëses së vogël kanë edhe vajza të tjera.

Në të njëjtën kohë, nëpërmjet ekzaminimit të ADN-së në shtratin dhe veshjet e vajzës, po kërkojnë prova që mund të vërtetojnë shkencërisht nëse ka pasur marrëdhënie se ksuale mes tyre.

Advertisements

Shqiptari ka qenë me parë i dë nuar për vjed hje dhe dr ogë.