Sipas Credins Bank, Dollari amerikan sot blihet me 105.7 Lekë dhe shitet me 111.7 lekë.

Euro blihet me 120 Lekë dhe shitet me 126 Lekë.

Advertisements

Paundi britanik blihet me 143.1 Lekë dhe shitet me 148.1 Lekë.

Franga zviceriane blihet me 114.6 Lekë dhe shitet me 119.6 lekë.

Dollari kanadez blihet me 82.8 Lekë dhe shitet me 87.8 Lekë.

Advertisements

Më poshtë po sjellim edhe monedhat e tjera, me sa këmbehen sot në tregun valutor./CNA.al