Kengetarja e njohur shqiptare, Rovena Dilo ka folur për herë të parë për nda rjen nga partneri i saj, balerinin 15 vite më të ri.

Këngetarja është pyetur nëse është pen duar për ndonjë humbje në das.huri dhe ajo është përgjigjur jo, por në përgjithësi nuk pen.dohet.

Advertisements

Rovena është shprehur se i vjen k eq për diçka.

“Nuk e di, por do të më vinte mirë sikur ato 15 vitet të mos ishin aq por 7 psh dhe do të ishte më e lehtë, mnar rëdhënia do të ishte më jetëgjatë”.

Rovena Dilo dhe i dashuri i saj balerin 15 vjet më i ri i dhanë fund mar.rëdhë.nies së tyre 4 vjec are 1 vit më parë. Për momentin këngëtarja ka dek.laruar se është vetëm.

Advertisements