Një video e shpërndarë në Facebook ka shkuar virale dhe ka lënë pa fjalë mijëra përdorues, pasi tregon momentin e saktë në të cilin një i ri kontrollon tualetin e tij, pasi dëgjoi zhurma të çuditshme brenda, dhe has në një krijesë.

Regjistrimi i pazakontë u bë shpejt një trend në rrjete të ndryshme sociale. Djali ishte në shtëpi kur papritmas dëgjoi një zhurmë të çuditshme që vinte nga banjoja e tij.

Advertisements

Ai menjëherë shkoi për të inspektuar se çfarë ishte, por kur zbuloi së ishte një specie e rrezikshme, ai u ha bit. Fakti u regjistrua me një celular dhe më pas u shpërnda në Facebook dhe platformat e tjera të Internetit.

Në sekondat e para të videos mund të shihni se si djali mban një shkop të madh, të cilin e shtyn me forcë të madhe brenda tualetit. Vetëm disa çaste më vonë mund të shihni kokën e një kobure të madhe, e cila kishte arritur atje nga tubat.

Pas një momenti të shkurtër, djali arrin të kapë gjarprin, e merr për kokë dhe gradualisht e nxjerr nga banjoja.

Advertisements