Banorët e “Big Brother VIP” kanë kaluar disa momente argëtimi duke kërcyer të gjithë bashkë.

Por vëmendjen e ka marrë Monika, e cila ka kërcyer mbi karrige teksa të gjithë vallëzonin rreth saj.

Advertisements

Donaldi dëgjohet t’i thotë të zhvishet dhe aktorja në një moment ngre bluzën.

Banorët duket se janë argëtuar pa masë e po i shijojnë ditët e fundit të qëndrimit në shtëpi.

Advertisements