Një situata e pazakontë po ndodh në këto momente në zonën e “Zogut e Zi”, ku disa makina dhe motora të shtrenjtë të drejtuar nga persona të maskuar kanë bllokuar qarkullimin.

Siç shihet në videon e siguruar nga newsbomb, trafiku në këtë zonë është paralizuar dhe radha është shumë e gjatë, ndërkohë që nnewsbomb mëson se në vendngjarje ndodhet policia, ndërkohë që bëhet me dije se po zhvillohen disa filmime të lejuara nga Policia e shtetit.

Advertisements

Advertisements