Detektivja Shkënda Lili ka treguar se gratë e politikanëve shkojnë dhe kërkojnë shërbimet e saj për të mësuar nëse bashkëshortët kanë marrëdhënie jashtëmartesore.

Në një intervistë të dhënë për emisionin “N’kohë”, ajo u shpreh se kërkesat më të larta për të hetuar vijnë nga personazhe të njohur të biznesit, por edhe të njohur për publikun, por nuk ka preferuar që të flasë më emra.

Advertisements

Personalitete, emra të njohur ka?

Shkënda Lili: Vipa, biznesmenë dhe gratë e tyre më mirë. Kategoria VIP vjen tek unë.

Politikanë?

Advertisements

Shkënda Lili: Mos më ngacmo, mund të kem në fokus politikanë por jo se politikanët vijnë te unë. Janë gratë e politikanëve që… Por kërkesa kam edhe për adoleshent, prindërit për fëmijët që kanë ndryshuar sjellje, ose edhe partneriteti në biznese.

Por sa zgjat investigimi për një rast tradhtie?

Shkënda Lili: Kryesisht një çështje tradhtie nuk zgjat shumë, 1 javë 2, ndërsa ka çështje të tjera që shkojnë deri në disa muaj./Gazeta Shqip