Parashikuesja e fatit, Irini Kakacaj ka treguar se cili do të fitojë “Big Brother Vip”.

Është e vërtetë lidhja mes Beatrix dhe Donald?

Advertisements

“Është një lojë siç e keni parë edhe juve, do dalin dhe secili do të shkojë një shtëpinë e tij nuk ka dashuri”, tha ajo në emisionin “Shqipëria Live”.

Parashikuesja ka dhënë edhe nga një koment për disa prej banorëve.

Iliri/ “I zgjuar dhe i fortë, por nuk do të jetë fituesi.”

Advertisements

Arjola/ “Është e fortë, as kjo nuk do të jetë fituesja, është me krakter, në cdo gjë që do e arrin, por ka dy fytyra që i nxjerr sipas situatave, të egër dhe ka një tjetër, është politikane.”

Einxhel/ “Është shumë e bla bla, e prekshme, mërzitet shpejt, ka karakter të dobët, jo nuk do e fitojë.”

Beniada/ “Është modele, as kjo nuk është fituese, është e vuajtur, është plagosur shumë herë, e ka treguar veten e saj. “

Donaldi / “100% do të fitojë.”

Beatrix/ Jo, nuk do të shkojë deri në grupin e fundit, nuk është e dashuruar, është e dashuruar jashtë lojës.”

Sara/ “Do jetë deri tek afërsisht grupi i fundit.”

Monika/ “ Shumë politikane, grua, e fortë, por nuk fiton.”