Pak dite pas puthjes se famshme te Bores dhe Donaldit, ky i fundit ne spektakel i kerkoi Arbanes qe ti jepte nje qese me biskota dhe varesen e tij Bores ne kujtim te pervjetorit te trete te lidhjes se tyre.

Varese te cilen Bora e mbante ne qafe derisa filluan Gili vilit me Trixen. Por cfare nuk keni ditur per varesen ua zbulon Kryefjala.com tani;

Advertisements

Varesja e Donaldit eshte flori i punuar me nje monedhe te vjeter te kushtueshme ne forme medalioni. Ajo eshte blere ne Shqiperi nga Donaldi dhe kushton plot 1000€.

Tashme kjo lloj varese eshte ne tendencat e fundit e nje nder to e mban edhe Trixa ne qafe. Cfare koicidence apo jo!

Advertisements