Një lajm tejet i rëndë ka ndodhur në Greqi. Vajza e ish-deputetit të PASOK Stathis Koutmeridis, ka ndër ruar jetë si pasojë e infe ktimit nga CO VID.

Ajo u sëmur u sëmurë r ëndë teksa ishte shtatzënë por fatmirësisht si pasojë e një ndërhyrje, fëmija ka shpëtuar.

Advertisements

Parthena Koutmeridou, 38-vjeçe nuk ishte v aksinuar nga f rika për shkak të shtatzënisë. Siç kishte thënë i ati për protothema.gr, ajo e kishte shtyrë vak sin imin pas një konsulte përkatëse me gjinekologun e saj dhe për t’i paraprirë lindjes.

Parthena (Patti, siç e thërrisnin njerëzit e saj) u sëmur me kor onavirus në muajin e shtatë të shtatzënisë dhe gjendja e saj u përkeqësua shumë shpejt,

si pasojë u shtrua në klinikën Agios Loukas në Selanik, ku mjekët kryen një prerje cezariane për të shpëtuar të porsalindurin.

Advertisements

Familja e saj ka bërë thirrje për gj ak gjatë dy 24 orëve të fundit, në përpjekje për të mbajtur gj allë gruan 38-vjeçare, por ajo nuk ia doli dhe dha frymën e fundit mëngjesin e sotëm, sipas drejtorit të klinikës, Demosthenes Katsarkas.