Që prej hyrjes së tij në Big Brother, Donaldi ka shprehur një dashuri të madhe për Bora Zemanin. Mirëpo, ditët e fundit, duket se ka ndërruar mendje. Ai është parë shumë i afërt me Beatrixin. Ata në çdo moment shihen të përqafuar dhe shikimet e tyre kanë kaluar një tjetër nivel.

Donaldi e shikon Beatrixin kur fle njësoj siç shikonte Borën kur u takua brenda shtëpisë së Big Brother.

Advertisements

Kjo ‘kimi’ e Donaldit dhe Beatrixit është vënë re nga të gjithë banorët. Madje ata i kanë këshilluar që të bëjnë ashtu siç e ndjejnë. Nuk dihet si është pritur ky dryshim nga Bora, por Donaldi duket s epo ndjen për dikë tjetër.

Advertisements