Drejtori i Urgjencës Kombëtare, Skënder Brataj, ka bërë me dije se nga data 4 janar e vitit 2022, të gjithë ata persona të cilët ende nuk kanë marrë dozat e vaksinës anti-Covid, mund të mos lejohen qe të frenkuentojnë baret dhe lokalet.

Gjatë një intervistë për “Klan News”, Brataj tha se pandemisë së Covid-19 po i vjen fundit dhe se vaksina kundër koronavirusit mund të bëhet e përvitshme, si ajo e gripit.

Advertisements