Një dasmë jugu në Big Brother, gjejeni se kush do të martohet

Një dasmë jugu është duke ndodhur në shtëpinë e Vëllait të Madh, dhe gjejeni kush “martohet”?

Advertisements

Donaldi dhe Beatrix.

E gjithë kjo është një dasmë e improvizuar dhe e nxitur sigurisht nga “Vëllai i Madh”. Në shtëpi ka mbërritur një zarf i bardhe ku u ka kërkuar banorëve të improvizojnë një dasmë jugu teksa çifti është lënë në dorë të banorëve.

Advertisements

Të gjithë banorët kanë kërkuar që çifti të jetë Donaldi dhe Beatrix dhe kështu janë nisur përgatitjet.