Dyshimet se v rasja e biznesmenit shkodran Pashko Ujka mund të ketë ndodhur për shkak të ko nflikteve me punën e tij si ndërtues, për grupin hetimor i ka përforcuar edhe më shumë bashkëshortja e tij.

E marrë në pyetje nga grupi hetimor, Natalina Ujka ka treguar personat me të cilët bashkëshorti i saj ka pasur konflikte për shkak të shitjes së apartamenteve. Një prej tyre, referuar dëshmisë ishte edhe konflikti me Aleksandër Kelmendin.

Advertisements

Në momentet e para të ngjarjes, Natalina Ujka u kishte deklaruar punonjësve të policisë se kishte dëgjuar një kr ismë të mby tur dhe se kishte vënë re Pashkon kur ishte rrëz uar përtokë.

Fillimisht, ajo pohoi se nuk kishte mundur të shihte autorin. Ndërsa në deklarimet e dhëna më vonë, ka pohuar se njëri prej autorëve ishte trup i mbushur. Nga dëshmia e saj dhe pamjet e kamerave të sigurisë, ky person ka ngjashmëri me trupin e Marjan Kolës ose Aleksandër Kelmendit.

Për vrasjen e biznesmenit, janë arrestuar Kristian Kelmendi dhe Marjan Kola, ndaj të cilëve është caktuar arrest me bu rg 30 ditë. Dy të rinjtë kanë mohuar akuzën, me argumentin se ditën e vrasjes ndodheshin në Kosovë.

Advertisements