Këngëtarja nga Kosova, Fjolla Morina, e ka mbështetur banoren e shtëpisë së Big Brother, Beatrix, në lidhje me Donaldin.

Përmes një storie në Instagram, Fjolla Morina ka shprehur mendimin e saj duke e mbështetur këngëtaren.

Advertisements

Ndër të tjera, ajo shkruan se Beatrix mos të merret me komentet e tjerëve dhe mos ta lëshoj Donaldin.

Ndryshe, Beatrix sonte i kërkoj falje publike Bora Zemanit për veprimet e saj të shpejta drejt partnerit të moderatores.

Advertisements