Mëngjesin e sotëm në shtëpinë e “Big Brother Vip” teksa banorët kanë qenë ën gjumë, është vendosur kënga e kënduar nga Elgit Doda, “Toxic love”, për të cilën Donaldi tregoi se ishte një dedikim për Borën.

Sapo kënga ka nisur, Donaldi ka mbuluar kokën e njëjtë si ai ka vepruar dhe Beatrix. Dyshja ka refuzuar ta dëgjojë këngën me veprimet përgjumësh, që edhe në ato momente duket se i ka trazuar mjaftueshëm.

Advertisements

https://www.facebook.com/bbalb/videos/619540039359797