Një 36-vjeçar nga Shkodra ka rrëfyer në një emision televiziv se ka in fektuar me HIV/AIDS tre të da shurat e tij. Ai tha se virusin e kishte marrë pasi kishte kaluar natën me një punonjëse se ksi në Tiranë para dy vitesh. Lajmin se ishte inf ektuar me HIV/AIDS ai e mësoi teksa kishte kryer një vizitë rutinë në spital. Më tej ai tha se pa dijeninë e tij ia kishte transmetuar virusin edhe tri ish-të da shurave me të cilat ka patur lidhje intime.

Më konkretisht ai u shpreh:

Advertisements

Dy vite më parë më lindën dyshimet, pasi kur erdha në Tiranë kam patur marrëdhënie se ks uale me një punonjëse se ksi. Unë jam i sigurt që jam inf ktuar atë moment, pasi ajo vajzë shkonte me lekë dhe kishte shumë partner njëhkohësisht. Unë nuk e kam parë më kurrë atë vajzë. Unë e zbulova shumë më vonë që isha infektuar, dhe besoj që kam in fektuar edhe tre ish të da shurat e mija. Tani jetoj me ilaçe prej dy vitesh. Këtë gjë nuk e kam ndarë as me miq dhe as me shokë. E din vetëm vëllai im, me të cilin jetoj në të njëjtën banesë. Jetojmë bashkë se jemi rritur jetim. Kam frikë t’u tregoj dhe jam i izoluar. Kam frikë për shkak të opinionit.