Bora Zemani është kryefjalë e orëve të fundit. Kjo pas konfirmimit të pëlqimit mes Donaldit dhe Beatrix.

Disa u lumturuan nga ky raport, të tjerë edhe u hidhëruan.

Advertisements

Mirëpo pas Prime të mbrëmshëm, u fshi edhe komenti “i famshëm” i Triksës ku i shkruante se dashuria e Borës dhe Donaldit e bëri atë të besonte në dashurinë e vërtetë.

“Më kujtuar se sa bukur është të dashurosh. Me zemër në dorë dje, i çmenda komshinjt duke bërtitur, love you zemër”, i shkruante Beatrix-Borës.

Kush e ka fshirë? Bora vetë? Apo Beatrix? Kjo mesa duket do të mbetet një mister…

Advertisements