Beatrix më në fund e ka pranuar se pëlqimin për Donaldin e ka pasur që në ditët e para të hyrjes në shtëpinë e Big Brother, por është munduar që ta mbajë të fshehtë, për shkak se ndihej në siklet për situatën jashtë.

Ishte Sarah ajo që e pyeti Beatrix nëse dalja e Semit e kishte çliruar, ndërsa këngëtarja tha se ajo ka qenë në siklet vazhdimisht, derisa Donaldi i tha dritën jeshile njohjes së tyre.

Advertisements

Biseda e plotë mes tyre:

Sarah: Më vonë shikoja sjelljen tate ndaj tij, mbase ti se bëje për të keq, por është ai momenti kur ti e pëlqen dikë, si të ndryshon mimika.

Beatrix: Nuk e kontrolloja dot, jam munduar.

Advertisements

Sarah: Ndodhi dhe muhabeti me Kledin, dhe unë e shihja që ju nuk kishit fare kimi. Shihja sesi Donaldi sillej me ty, mënyrën si të ngacmonte, që ndryshon nga mënyra sesi më sheh mua si motër të vogël. Është vënë re më shumë në ditët e fundit. Mund të jeni stepur edhe për shkak se ka qenë Semi këtu.

Beatrix: Unë personalisht rrushi, do kisha qenë në supersiklet, por dritën jeshile e kam marrë nga ai. Përderisa ai më ka dhënë aprovimin…

Beniada: Semi nuk e bënte me të keq.

Beartix: Edhe unë do ta bëja për shoqen time diçka të tillë.

Beniada: Kur unë thashë në prime që shoh kimi, ajo thoshte “çfarë thua”.

Beatrix: Kam pasur shumë frikë, kur doli aty, fillova të flas budalliqe, isha në super siklet. Unë? Nuk jam këtu! Isha shumë në siklet, se ishte nata që u bënë dhe shpëtimet.