Claudio, serfisti qe u be pjese e lojes në Big Brother Vip ka nisur flirtimet nga momenti që hyri ne shtepi.

Ai i ka kërkuar Sabianit të ndryshojnë vendet e krevatit pasi dëshiron të flejë pranë Antonelës.

Advertisements

Kjo e fundit e ka marrë deklaratën me sportivitet, ndërkohë është ngacmuar nga Iliri dhe Sabiani në lidhje me deklaratën e Claudios.

Biseda:

Advertisements

Claudio: Sabian bëhu gati të ndërrosh vend sonte.

Antonela: Ja e tha, prandaj do të ndërrojë vend se do të ketë komshinj te krevati.

Claudio: (Ilirit) Do ma dërrosh ti krevatin?

Antonela: Dëshiron të flejë afër meje se sapo ma tha. Afër meje, jo me mua.

Iliri: Të pëlqen Antonela ty?

Claudio: Mua? Po më pëlqen.

Antonela: Po i pëlqej si shoqe.

Sabiani: Të pëlqen si shoqe?

Iliri: Kujdes se këtu të gjithë si shoqe janë

Antonela: Mos i dëgjo

Sabiani: Kaq kanë këta afrohen pak, më shumë s’iau mban

Ndërkohë, janë vënë re edhe flirtet e para mes të dyve në orët e mbrëmjes në oborr ku, Claudio dukej pak në siklet në prani të Antonelës.

Claudio: Çfarë mund të jemi unë dhe ti?

Antonela: Si çfarë mund të jemi unë dhe ti?

Claudio: Possiamo essere aleati (Muns të jemi aleatë)?

Antonela: Aleatë për çfarë?

Claudio: Cfarë jemi ne?

Antonela: Çfarë jemi sipas teje. Shokë!

Claudio: Shokë është pak strano (e çuditshme)

Antonela: Mendoj se je i turpshëm, por duhet të ta heq turpin. Jam munduar