Balerina e famshme shqiptare, Ermira Behari e ftuar në emisionin E Diel në Top Channel, ka folur për artin që ajo përfaqëson, dhe vështirësitë për t’u marrë me këtë profesion në Shqipëri.

Ajo pavarësisht faktit se prej 17 vitesh merret me këtë art, dhe ka 10 vite karrierë në televizion, nuk është se arti që përfaqëson merr vëmendjen e duhur.

Advertisements

https://www.instagram.com/ermira_behari/