Atdheu ka pohuar ditën e sotme se Donaldi është ende i dashuruar me Borën. Ai madje ka shtuar se nëse Donaldi lë lojën në këto momente duke hequr dorë nga çmimi i madh dhe çdo gjë tjetër aty brenda ai dhe Bora do të lidhen prapë, sepse janë dy njerëz të dashuruar dhe para dashurisë askush nuk është i fortë.

Advertisements

“Duhet të dalë jashtë sa është më herët. Po doli jashtë shtëpisë dhe i la të gjitha për Borën “, ka thënë Atdheu.

Teksa Anaidi ka shtuar se nuk do rrezikonte dhe njëherë sepse është femër shumë e fortë, Atdheu ka thënë se përpara dashurisë asnjë femër s’është e fortë duke lënë të kuptohet se Bora dhe Donaldi kanë një histori të vërtetë dashurie.

Advertisements