Diten e sotme Apeli shqyrtojë cështjen ndaj Shullazit, pa pranine e avokateve. 3 dhjetor ora 13:00 shpallet vendimi ndaj emiljano shullazit dhe 4 te pandehurvë te tjere

Njoftimi: Komunikohet në mënyrë të përmbledhur se, sot më datë 24.11.2021, në Gjykatën e Posaçme të Apelit për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar, u zhvillua seanca gjyqësorepërçështjen me nr. 1/4/5/24/138 akti, datë regjistrimi 13.12.2018,mbi ankimin e Prokurorit dhe mbi ankimet etë pandehurve E.Sh., E.Z., G.D., E.Q., dhe B.Sh.

Advertisements

Gjykata pasi shqyrtoi çështjen, shtyu shpalljen e vendimit për në datë 03.12.2021, ora 13:00.

Advertisements