Një ngjarje e rrallë që ka ndodhur në Britani, po bën gjithë xhiron e botës. Një hajdut hyri në një shtëpi dhe provoi rrobat e pronarit, më pas bëri punët e shtëpisë dhe disa riparime të vogla të nevojshme.

Kur i zoti u kthye e gjeti haj dutin të shtr irë në krevat, të veshur me rrobat e tij, ndërsa përdorte laptopin. Ai kishte ngrënë, ishte larë në dush dhe kishte bërë disa nga punët e shtëpisë

Advertisements

I tmerruar ai njoftoi policinë, e cila bëri arre stimin e të riut që ishte dën uar dhe më herët për vjedhje.